Klinikka Susanna Aro
Katsotaan yhdessä ihollesi sopiva hoitosuunnitelma.

Huom! Peruthan hoitoajan viimeistään edellisenä päivänä mikäli et pääse tulemaan.

Ota yhteyttä ja varaa aika

FASIAL FUSION

YKSI LAITTE NELJÄ ERILAISTA HOITOMENETELMÄÄ!

 

Facial Fusion, edistyksellinen ihonhoitolaite on Hoitolatukun uusi tuoteinnovaatio.  Se yhdistää neljä ominaisuutta: Lymfa - Derma - RF - ELPO.

Se aktivoi, ravitsee, kuorii-ihon, puhdistaa suurentuneet huokoset ja imeyttää ravitsevia seerumeja ihoon. Kaikki toiminnot ovat turvallisia, mukavia ja sopivia kaikille ihotyypeille.

 

Lympha Fusion (Koneellinen-lymfa)

Lympha Fusion parantaa ihon lymfa-neste ja verenkiertoa, nopeuttaa ihon uudistumista, sekä poistaa ihosta kuona-aineita. Lisäksi nopeutamme ihon uudistumista sekä parannamme ihon vastaanottokykyä seikä aineille että muille menetelmille. Lymphafusion prantaa kudoksen elastisuutta, nopeuttaa soloujen uudistumista, tehostaa ihon toimintoja poistaa ja ennaltaehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä ja poistaa väsyksemn merkkejä rentouttamalla ihoa.

 

Lympha Fusion on erityisen hyvä asiakkaille, joilla on herkkä iho, rosacea tai couperosa iho.  Lympha Fusion tuo merkittäviä hyötyjä aknen, arven tai iäkkäämmän asiaakkan iholle.

Lympha Fusion auttaa parantamaan erilaisia ​​traumoja ja nopeuttaa ihon parantumista kirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

 

DermaFusion

DermaFusion on rentouttava,virkistävä ja kivuton menetelmä ihon syväpuhdistukseen! Se yhdistää ihon huokosten erittäin tehokkaan kuorinnan ja ihohuokosten tyhjennyksen, sekä ihotyypin mukaisen tehoaineiden syötön. Sininen led-valo hoitaa ihoa samanaikaisesti.  Ihon puhdistus on täydellisempi ja lempeämpi kuin koskaan ennen.

Se myös kirkastaa harmaara  ja elotonta ihoa.

 

RF-Fusion

RF-Fusion vahvistaa, kiinteyttää,kirkastaa ja aktivoi ihon toimintoja. RF-Fusion on tasoittava, kiinteyttävä ja kirkastava/heleyttävä hoito-

vaihe, joka antaa iholle huomattavasti nuoremman ilmeen.

RF-Fusionin teho perustuu energiaan, joka lämmittä ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, kutistaa löystyneitä kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entyymitoiminta kativoituu. Lämpö parantaa verenkieroa ja kuona-aineet poistukavuat kudoksista paremmin.

 

RF-fuusio on erityisen hyödyllinen kuivalle, veltostuneelle  ja juonteiselle iholle, akne-arpien, couperosan, kaksoisleuan-hoitoon, kiinteyttää ihoa ja kirkastaa ihoa. Erinomainen myös silmänympärysalueen hoitona.

 

ELPO-Fuusio

ELPO-fuusiolla on mahdollista imeytyä tehokkaisiin aineisiin syvälle ihoon. Tämä tehdään täysin kivuttomasti ja rikkomatta ihon pintaa. ELPO-Fusion on viimeistelelevä ja syväimeyttävä hoitovaihe.

 

Aineiden syväimeytys hoidon lopuksi sulkee ihon viimeistelevällä hoitotuottella joka näin on suojattu ja hoidettu syvemmistä kerroksista asiti.

Teho perustuu elektroporaatioon, joka mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihoon magneettisen aallon avulla.

 

 

Elektroporaation on kemian Nobelilla palkittu menetelmä!

 

ELPO-Fusion menetelmästä hyötyvät eriktyisesti kuivuudesta ja ravintoköyhyydestä kärsivät ihot sekä erilaisista renekteellisista heikkouksista toipuvat ihot ja tietysti ikääntynyt iho!

 

 

Fasial Fusion hoito voidaan tehdä kokonaisuudessaan, jos tehdään kaikki eri hoitovaiheet- hoidon hinta 165€

Jos tehdään yksittäin erillisiä hoitovaiheita esim. muun hoidon yhteydessä esim. pelkkä Derma-Fusion on yhden erillisen hoitovaiheen hinta 85€

 

Tule kokeilemaan ja nauttimaan ihana hoitokokonaisuus :)