Klinikka Susanna Aro
 

Sairaanhoitajan konsultaatiossa käymme läpi sinua askarruttavia kysymyksiä, tulostoiveita hoidosta ja teemme aina henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

 

Sairaanhoitajan konsultaatio on 30 minuutin veloitukseton käynti.

Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään toimenpiteisiin.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika

Kemialliset ihon kuorinnat

Kemialliset kuorinnat ovat edelleen kaikkein hyödyllisimpiä esteettisen ihonhoidon välineitä.

 

NeoStrata on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappoteknologian, joka on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Nämä kaksi edelläkävijää ovat vieneet alaa jatkuvasti eteenpäin, luoneet tieteellisiä innovaatioita ja tehneet kliinisiä tutkimuksia, joista on kirjoitettu kaikissa lääketieteellisissä dermatologian alan julkaisuissa.

 

 

NeoStratan tuotteet hoitavat tehokkaasti erilaisia ihotyyppejä ja iho-ongelmia:

◦ Ihon ennenaikainen vanheneminen / auringon vahingoittama iho.

◦ Kuiva ja kelmeä iho.

◦ Pintajuonteet ja rypyt.

◦ Pigmenttiläiskät.

◦ Akneiho / rasvainen iho, jossa esiintyy finnejä.

◦ 
Ihon kiinteyttäminen, ihohuokosten supistaminen

 

 

Menestyksekästä yhteistyötä

Tohtorien yhteistyö alkoi vuonna 1966 Temple Universityssä Philadelphiassa. He olivat kiinnostuneita tieteestä, tutkimuksesta ja ihosta ja halusivat auttaa potilaita, jotka kärsivät vaikeista ihosairauksista. Arvioidaan, että yli 50 prosenttia iho-ongelmista johtuu marraskeden solujen uudistumisprosessin vaikeuksista. Siksi lääkärit halusivat löytää tavan vaikuttaa uusien ihokerrosten muodostumiseen. Heidän yhteistyönsä on jatkunut jo yli neljä vuosikymmentä. Varhaisemmassa tutkimuksessaan he keskittyivät psoriasiksen ja iktyoosin hoitoon, mutta vuosien kuluessa alue on laajentunut moniin muihin iho-ongelmiin. Heidän työnsä on johtanut psoriasiksen ja iktyoosin hoitomenetelmien kehittymiseen, mutta siitä on ollut apua myös kuivan ihon ja aknen hoidossa, koska nekin liittyvät ihosolujen uudistumisprosessiin.

 

Uraauurtavaa tutkimusta

Eräässä tutkimuksessaan tohtori Van Scott ja tohtori Yu tarkastelivat luonnollisten ja fysiologisten aineiden vaikutusta iktyyoosiin. He havaitsivat, että tietyt luonnostaan esiintyvät aineet vaikuttavat merkittävästi niin normaalien kuin sairaidenkin solujen kehittymiseen, kypsymiseen ja uudistumiseen. Lääkärit olivat innoissaan havaitessaan, että näiden aineiden käyttäminen auttoi normalisoimaan iktyoosipotilaiden ihoa. He nimesivät aineet alfahydroksihapoiksi (AHA) ja hakivat niille ensimmäistä patenttia vuonna 1975. Sen jälkeen tohtori van Scottin ja tohtori Yun löydöt ovat luoneet pohjan lukuisten ihoa parantavien koostumusten kehittämiselle. Tutkimustuloksia on julkaistu lukuisissa johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

 

Kehitystyö jatkuu

Nykyään tohtori Van Scottilla ja tohtori Yulla on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. NeoStratan edistyneet ihonhoitotuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen, ja yhä tänäkin päivänä tutkimus on NeoStratan kulmakivi. Paitsi että yhtiö käyttää tekniikoita oman tuotevalikoimansa kehittämiseen, se harjoittaa myös lisenssiliiketoimintaa.

NeoStrata on ylpeä kliinisestä historiastaan ja johtavasta asemastaan ammattimaisen ihonhoidon kentällä.

 

Ihonhoidon edelläkävijät

NeoStratan perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Ruey Yu ovat kansainvälisesti tunnettuja uraauurtavasta työstään, joka on paljastanut AHA-happojen merkityksen iholle. Tohtori Van Scott toimi amerikkalaisen National Cancer Instituten johtajana yli 15 vuoden ajan, ennen kuin hän siirtyi Temple Universityn iho- ja syöpätautien sairaalaan. Hänelle on myönnetty useita arvostettuja palkintoja muun muassa merkittävästä ihosyöpää koskevasta tutkimuksestaan. Lisäksi American Academy of Dermatology on valinnut hänet Masters in Dermatology -luetteloonsa. Dermatologiaan erikoistunut farmakologi tohtori Yu toimi dosenttina Temple Universityn iho- ja syöpätautien sairaalassa ja työskenteli dermatologisen tutkimuksen parissa tutustuessaan tohtori Van Scottiin.

 

Tieteellisesti kehitetty ja kliinisesti tutkittu ihonhoitosarja

NeoStrata on tieteellisesti kehitetty ja tieteellisesti tutkittu ihonhoitosarja, jota ihotautilääkärit suosittelevat ihon kunnon ja ulkonäön parantamiseen.

 

NeoStrata on saanut yhden maailman arvostetuimmista ihonhoidon tutkijoille myönnetyistä palkinnoista.

 

NeoStratan perustajat tohtori Van Scott ja tohtori Yu ovat kansainvälisesti tunnustettuja ihonhoidon edelläkävijöitä. He ovat saaneet muun muassa Dermatology Foundationin myöntämän Honorary Discovery Award -palkinnon uraauurtavasta tutkimuksestaan. Nämä kaksi professoria ovat vieneet alaa jatkuvasti eteenpäin, luoneet tieteellisiä innovaatioita ja tehneet kliinisiä tutkimuksia, joista on kirjoitettu kaikissa lääketieteellisissä dermatologian alan julkaisuissa.

 

Voit lukea lisää täältä: NeoStrata