Klinikka Susanna Aro
Katsotaan yhdessä ihollesi sopiva hoitosuunnitelma.

Huom! Peruthan hoitoajan viimeistään edellisenä päivänä mikäli et pääse tulemaan.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi - Kosmeettiset kestopigmentoinnit
Kosmeettinen kestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmän- ja huultenrajojen pysyvää korostamista, se on tietynlainen "kestomeikki". 
Kestopigmennoinnit pysyvät ihossa 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä, kadoten lopulta kokonaan. Pigmennoinnin kestoa voi pidentää ja ylläpitää uusimalla hoitoa muutaman vuoden välein. 

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikanpäällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.
Käsiteltävä alue puudutetaan ennen pigmennoinnin aloittamista, jotta käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle. Puudutteet ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita. Käsittelyssä väriaine viedään ihon epidermiskerrokseen pigmentointineulalla.

Jälkipigmentointi tehdään 4-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Jälkipigmennoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmennoinneista kauniit ja kestävät. 

Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen lopputulos on aina n. 30%-50% tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu halutun sävyiseksi.

Uudet kestopigmentoinnit:

Saavuthan ajoissa paikalle (n.10min ennen varattua aikaasi). 
Ennen pigmentointien aloittamistasta saat täytettäväksi esitietolomakkeen jonka käymme yhdessä läpi. 
Toiveesi huomioon ottaen suunnittelemme huolella tulevien pigmentointien mallin ja värin. Tämän jälkeen saat hetken rentoutua ja odotella puudutusaineen vaikutuksen alkamista.

Pigmentointi tehdään hypoallergisilla väriaineilla ja työskentelyvälineenä on pigmentointineula jolla väri viedään ihon epidermiskerroksen. Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton, mutta halutessasi puudutamme käsiteltävää aluetta lisää. Tavoitteenani onkin, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava ja kivuton.

Pigmentoitava alue käydään läpi kahdesti samalla käsittelykerralla. 
 
Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein turvotusta ja punoitusta. Iho-oireiden  lievittämiseksi käsittelyn jälkeen alueelle levitetään rauhoittavaa voidetta ja päälle laitetaan kylmäkääreet. Turvotus ja punoitus helpottaa yleensä jo seuraavaan päivään mennessä.

Näin uudet pigmentointisi ovat tältä osin valmiit. Saat mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet jotka käydään yhdessä suullisesti läpi ja joita noudattamalla takaat itsellesi kauniit kestopigmentoinnit jotka kestävät vuosia. 

Me näemme jälkikäsittelyn merkeissä vielä 4-12vkon kuluttua, jolloin uusimme käsittelyn. Jälkikäsittelyt tarkoitus on viimeistellä pigmentoinnit, täyttää mahdollisesti vaalentuneet kohdat ja tarvittaessa muutella vielä värisävyä. Jälkipigmentoinnilla varmistetaan se, että saamme kestopigmentoinneista kauniit ja kestävät.

Kestopigmentointien vahvistaminen:

Kestopigmentointisi haalistuvat, kaventuvat ja ohentuvat vuosien saatossa. Myös värisävy voi muuttua. Muutosten korjaaminen ei välttämättä vaadi samanlaista käsittelyä kuin ensimmäisiä pigmentointejasi tehtäessä, sillä ihon alla epidermiskerroksessa on jo jonkin verran väripigmenttiä. Usein pigmentointien vahvistamiseen riittääkin vain yksi käsittelykerta. 

Toimenpide tehdään samalla tavalla kuin uusissakin kestopigmentoinneissa. 

Saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jonka käymme yhdessä läpi. 
Jos olet aikaisemminkin käynyt  laitattamassa pigmentointisi meillä voimme tarkistaa asiakasrekisteristä edellisen suunnitelman. 

Sinun toiveet huomioon ottaen suunnittelemme huolella vahvistettavien pigmentointien mahdolliset mallin korjaukset sekä värin.Tämän jälkeen saat hetken rentoutua ja odotella puudutusaineen vaikutuksen alkamista.

Pigmentoimisen jälkeen käsitellyillä alueilla esiintyy usein turvotusta ja punoitus.Turvotus ja punoitus laskevat yleensä jo seuraavaan päivään mennessä. 

Konsultoimme sinua vielä kotihoidon osalta ja saat mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet, joita tarkasti n

Kun haluat olla kaunis vähemmällä vaivalla, olet ratkaisun äärellä. Nyt palveluissamme myös micropigmentoinnit sekä 3D-pigmentoinnit joiden lopputulos on entistäkin luonnollisempi, micropigmentoinnissa jäljitellään täysin omaa karvaa, joita ihoon pigmentoidaan yksitellen.

 

Kun käsi ei enää piirrä siistiä meikkiä tai silmä ei näe toteuttaa ajatusta, on kestopigmentointi oivallinen vastaus, kun kuitenkin haluat olla huoliteltu

 

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa omaa, luonnollista kauneutta, kestävillä, oikeanlaisilla varjostuksilla, heikkoja tai puuttuvia linjoja täydentämällä ja korjaamalla

 

Kestopigmentoinnissa käytetään asianmukaisia steriilipakattuja kertakäyttöisiä välineitä ja biologisia mikrovärejä. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen.

 

Halutun lopputuloksen saaminen edellyttää kaksi pigmentointikertaa. Pigmentoitua aluetta jälkihoidetaan myös kotona, eikä arpikudosta synny

 

Kulmakarvat

Hinnat kulmien pigmentointi 495€

Hinnat sisältävät kaksi käsittelykertaa sekä puudutukset.

 • harvat tai vaaleat karvat
 • kulmakarvattomuus
 • kulmien muodon ja mallin parannus
 • antaa ryhtiä kasvoille
 • allerginen kestoväreille

 

Silmänrajaukset

Hinnat silmänrajaukset 495€ sis. 2-käsittelykertaa sekä puudutukset.

 • ripsettömyys
 • heti aamulla "silmät päässä"
 • silmän muodon parannus
 • kirkastaa silmien omaa väriä
 • allerginen kestoväreille
Kontraindikaatiot, jolloin pigmentointia ei voi tehdä!
 • Puudutusaineallergia
 • Diabetes(lääkärin lupa)
 • verenvuototauti/ verenhyytymishäiriösairaudet
 • Vorfarin(marevan) verenohennuslääkkeet
 • kollageenia/ muuta täytettä huulessa (1/2 vuoden jälkeen voi laittaa pigmentoinnin)
 • kova flunssa,kuume tai jokin muu haittaava tulehdus
 • aktiivinen herbes
 • kortisoonivalmisteet (lääkärin lupa)
 • alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena
 • allergiat,atopia, ruusufinni, akne, taliköhnäihottuma, tulehtuma, punoitus, kipu tai häiriintynyt toiminta alueella
 • silmäluomien sairaudet (näärännäppy, luomen reunan tulehdus)
 • sydänsairaudet,rytmihäiriöt
 • aineenvaihduntasairaus
 • molluskat luomella tai luomen reunassa
 • Piilolinssin käyttäjän kannattaa olla käyttämättä linssejä 1-2 viikkoa ennenkäsittelyä ja antaa silmän rauhoittua viikon verran pigmentoinnin jälkeen
 • raskauden aikana
 • arpia ei saa tatuoida ennen kuin ne ovat täysin parantuneet
 • epilepsia
 • syntymämerkkien /luomien tai keloidiin taipuvalle iholle 

 

Pigmentointien hinnat alkaen 290€

 

Kestopigmentoinnin poisto

Kestopigmentoinnit voivat mennä pieleen, väärän muotoiset, epäsymmetriset tai ne ovat liian tummat. Usein syy on tekijän ammattitaidon puute. Ole siis tarkkana kun valitset hoitopaikan jossa haluat pigmentoinnit teettää.

 

Virheellisestä pigmentoinnista sinä asiakkaana maksat kovan hinnan.

 

Kestopigmentointi käsittelyssä hypoallerginen väriaine viedään ihon alle, epidermiskerroksen alimpaan osaan tyvisolukerrokseen steriilillä pigmentointineulalla. Pigmentoinnin poistossa teemme lähes saman, tarkoituksena poistaa pigmentointiväri kudoksesta. Tähän saakka ainoa keino poistaa pieleen menneitä pigmentointeja on ollu laserointi, nyt pigmentoinnit pystytään poistamaan iholta huomattavasti hellävaraisemmin.

 

Yleensä pigmentoinnin poistokäsittelyjä joudutaan tekemään 3-6 kertaan. 

 

Pigmentoinnin poistohinnat NaCl-käsittelyllä:

 

 -60 min 129€ 

 

Pigmentoinnin poistohinta ColorX-maitohappokäsittelyllä:

 

-150€ / kerta. Käsittely tehdään 2-3 kertaa.

 

 

 HOIDOLLISET  ERIKOIS-PIGMENTOINNIT:  Hinnat 150€ tunti

- Mamilla-tatuaatio eli nännipihan pigmentointi 150€/yksi nänni tai vanhan pigmentoinnin korjaus 

- Trico- eli päänahan tatuointi

- Arpien korjaus

   -lisätitoa tulossa piakkoin!

 


 

Kulmien kestopigmentointi  tekijä Susanna Aro

 


 

Eyeliner- kestopigmentointi tekijä Susanna Aro

 


 

Kulmien micropigmentointi tekijä Susanna Aro

Kuvat otettu heti pigmentoinnin jälkeen.