Klinikka Susanna Aro
 

Sairaanhoitajan konsultaatiossa käymme läpi sinua askarruttavia kysymyksiä, tulostoiveita hoidosta ja teemme aina henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

 

Sairaanhoitajan konsultaatio on 30 minuutin veloitukseton käynti.

Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään toimenpiteisiin.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika

Derma Stamp mikroneulaus

Derma Stamp mikroneulaus kasvutekijöillä.

 

Derma Stamp mikroneulaus on ihoa uudistava hoito, joka tarjoaa ratkaisun erilaisiin  ja huolenaiheisiin. Lisäämällä hoitoon kasvutekijöitä olemme luoneet kaikkein kattavimman ja edistyksellisimmän mikroneulaus käsittelyn.

Kasvutekijät ovat ryhmä erityisiä proteiineja, joita löytyy monista eri solutyypeistä kehossa. Kasvutekijöillä on monia toimintoja, joista tärkein on solujen uudistamisen aktivointi. Eri toiminnoilla ne auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön lisäämällä solujen uudistumista, solujen puolustusta, verenkiertoa ja kollageenia sekä elastiinituotantoa.

Suosittelemme kasvutekijä seerumin  käyttämistä osana mikroneulausmenetelmää tulosten tehostamiseksi. Tämä farmaseuttinen seerumi sisältää kasvutekijöiden ja muiden vaikuttavien ainesosien suuren pitoisuuden ihon luonnollisen regeneroitumisprosessin parantamiseksi. Nämä prosessit edistävät kollageenituotantoa, terveellistä verenkiertoa ja parantavat solujen uudistumista, mikä tekee kasvutekijä seerumista täydellisen lisäyksen mikro-neulaushoitoon.

Tämä hoito sopii sinulle, joka vaadit iholtasi enemmän!

Hoitoa ei tehdä:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Jos olet raskaana tai imetät
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa
 

Hoitoalueina voi olla mm. kasvot, kaula ja decolté

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, joten siihen on hyvä varautua. Hoidon jälkeen ei saa laittaa meikkiä eikä kosteusvoidetta, eikä ihoa saa myöskään puhdistaa vuorokauteen.
Aurinkosuojan käyttö on välttämätöntä hoidon jälkeen.