Klinikka Susanna Aro
Katsotaan yhdessä ihollesi sopiva hoitosuunnitelma.

Huom! Peruthan hoitoajan viimeistään edellisenä päivänä mikäli et pääse tulemaan.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Biodroga MD

BIODROGA MD tarjoaa sinulle innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu viimeisimmistä ihonhoitoa koskevista tutkimuksista saatuun lääketieteelliseen todistusaineistoon ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien syiden selvittämiseen.

Oma tutkimus- ja kehitys-tiimimme on koonnut yhteen viimeisimmän dermatologisen, phytofarmaseuttisen, bioteknologisen ja kosmeettisen alan tietämyksen ja on kehittänyt nämä erinomaiset tuotteet yhdessä sveitsiläisen lääkärin Dr. Werner Tschollar ´ in kanssa. Tohtori Tschollar on tukenut BIODROGA MD-tuotelinjan kehitystä aivan alusta asti,  ja hän on antanut BIODROGAn tutkimusryhmälle korvaamattoman tärkeitä ideoita tämän lääketieteeseen perustuvan kosmetiikkasarjan kehittämiseksi.

Mitä voit odottaa BIODROGA-MD sarjalta? Vastaus on: lääketieteeseen ja tieteeseen  perustuvia tuotteita mukaan lukien “älykkäitä” voiteita ja optimoitua tehokkuutta. Ne perustuvat impulsseja lähettäviin signaalipeptideihin. Lisäksi tuotteet sisältävät  kasvipohjaisia stimulantteja, joilla on pitkävaikutteinen ihonhoitovaikutus, tehokkaita vitamiineja, kollageenia rakentavia ja suojaavia tripeptidejä, heksapeptidejä, jotka rentouttavat kasvonpiirteitä, tehokkaita kasviöljyjä ja -uutteita, ylellistä hyaluroni-happoa – kaikki tämä sisältyy kehitystyön parhaaseen kategoriaan kuuluvaan hoitosarjaan, joka torjuu aktiivisesti iho- ja hiusongelmia todella innovatiivisilla raaka-aineyhdisteillä. BIODROGA MD –tuotteet eivät sisällä hajusteita, parabeeneja tai mineraaliöljyjä.      

Biodrogan MD DD ja CC-meikkivoiteet, poistaa iholta punaisuuden, kosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa! Suosituin "meikkivoide" Sisältää lisäksi SPF 25.

Hinta 49.80€