Klinikka Susanna Aro
Katsotaan yhdessä ihollesi sopiva hoitosuunnitelma.

Huom! Peruthan hoitoajan viimeistään edellisenä päivänä mikäli et pääse tulemaan.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Exuviance

 

 

 -Exuviance tuotteet ja palvelut vain kauhavan klinikalla.

 

Dermatologisesti kehitetty ihonhoitojärjestelmä

Exuviancen edistykselliset ihonhoitotuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimustyöhön.

Tohtori Van Scott ja tohtori Yu – Exuviancen perustajat ja AHA-teknologian kehittäjät saivat vuonna 2010 Discovery Award -palkinnon. Se on Dermatology Foundationin jakama arvostettu palkinto, joka myönnettiin heille saavutuksista dermatologian alalla.

Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti. Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.
Exuviance soveltuu erinomaisesti iho-ongelmiin, kuten akne, rosacea ( ruusufinni), atooppinen iho, pigmenttimuutokset ja ikääntymisen merkit. Ihonhoitojärjestelmä sopii lähes kaikille ihotyypeille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance Skin Care System -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Ainoastaan Exuviancella on käytössään PHA ( polyhydroksihappo), uuden sukupolven hedelmähappo. Tämä iholla luonnostaan esiintyvä mieto sokerihappo edistää solujen uusiutumista (engl. exuviance), toimii soluravintona, pehmentää ihoa, kosteuttaa tehokkaasti ja toimii antioksidanttina eli ehkäisee ihon vanhenemista. PHA-happo on edeltäjäänsä AHA-happoa hellävaraisempi, joten se sopii lähes kaikille ihotyypeille.